Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş artışı görmek

Rüyada maaş artışı görmek

Rüyada maaş artışı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada maaş artışı gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada maaş artışı görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada artı işareti görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada maaşının arttığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada yüksek maaş almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işte de mutlu olunacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada maaş bordrosu görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments