Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordro görmek

Rüyada bordro görmek

Rüyada bordro görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bordro gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada bordro görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada maaş bordrosu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments