Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek maaş almak

Rüyada yüksek maaş almak

Rüyada yüksek maaş almak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek maaş almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada yüksek maaş almak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Rüyada maaş bordrosu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada maaşını almak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada maaş konuşmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalettir.

Rüyada maaş alamamak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eksik maaş almak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, dolandırılacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada maaşının azaldığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada maaş çekmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, dertleşerek moral bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments