Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaşının yükseldiğini görmek

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, rahat bir iş hayatının başlayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ayrılanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada maaşının yükseldiğini gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada maaşının arttığını görmek mutlu bir insan olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına inanılır.

Rüyada yüksek maaş almak hasta olanın da iyileşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maaş dağıtmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada maaş konuşmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maaşını almak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments