Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada artı işareti görmek

Rüyada artı işareti görmek

Rüyada artı işareti görmek iyi bir kariyer edineceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, keyifli olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada artı işareti gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada artı işareti görmek kendisini ailesine vereceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına tabir olunur.

Rüyada maaş artışı görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet eder.

Rüyada yıldız işareti görmek sıkıntıların biteceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini işaret etmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada işaret edilmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kasasının ağırlaşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments