Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şekerleme görmek

Rüyada renkli şekerleme görmek

Rüyada renkli şekerleme görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada renkli şekerleme gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada renkli şekerleme görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada şekerleme yemek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum şekerleme görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada şekerleme görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şekerleme yediğini görmek her zaman çok üzgün olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Rüyada koyu renk araba görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Rüyada renkli peçete görmek rahat bir hayat sağlayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkte su görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments