Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerleme yediğini görmek

Rüyada şekerleme yediğini görmek

Rüyada şekerleme yediğini görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, lüksüne de lüks katacağına, doğruluğu bulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Rüyada şekerleme yediğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şekerleme yediğini görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada lokum şekerleme görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet eder.

Rüyada şekerleme yemek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şekerleme görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli şekerleme görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada muz yediğini görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada fil eti yediğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gevrek yediğini görmek bereket ve zenginlik olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments