Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum sattığını görmek

Rüyada lokum sattığını görmek

Rüyada lokum sattığını görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zahmete düşeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada lokum sattığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Rüyada lokum yiyen birini görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada lokum dükkanı açmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum ve ceviz görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek rahat bir nefes alınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına inanılır.

Rüyada lokum tutmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum vermek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum dağıtmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments