Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada liseye başladığını görmek

Rüyada liseye başladığını görmek

Rüyada liseye başladığını görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada liseye başladığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Rüyada liseye başlamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada liseye başladığını görmek çok mutlu olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada istediğin liseyi görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işarettir.

Rüyada liseden mezun olmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada iyi bir lise görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada lise arkadaşını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulur.

Rüyada lise üniforması giymek iş hayatında zarar edileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments