Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği liseye gittiğini görmek

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, onların yaralarına merhem olacağına inanılır.

Rüyada istediği liseye gittiğini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada istediğin liseyi görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına işarettir.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada liseye başladığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada lise kazanmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lisede olmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments