Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin liseyi görmek

Rüyada istediğin liseyi görmek

Rüyada istediğin liseyi görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin liseyi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada istediğin liseyi görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada lise öğrencisi olmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, mevlit okutacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada liseye gitmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, stresten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada okuduğu liseyi görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrar lise okumak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments