Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada liseye başlamak

Rüyada liseye başlamak

Rüyada liseye başlamak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulur.

Rüyada liseye başlamak gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada liseye başladığını görmek üzüleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulur.

Rüyada liseye başlamak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lisede olmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeniden liseye gitmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Rüyada tekrar lise okumak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments