Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, herkesin şaşırtılacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Rüyada lise öğrencisi olmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar lise okumak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada lise üniforması giymek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada askeri lise görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada lise arkadaşını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments