Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri lise görmek

Rüyada askeri lise görmek

Rüyada askeri lise görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri lise gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Rüyada askeri lise görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Rüyada lise arkadaşını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek ticaretinin de hızlanacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Rüyada tekrar lise okumak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada lise öğretmenini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuduğu liseyi görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise diploması almak dileklerin yerine geleceğine, güzel haberler alacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments