Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonlu su görmek

Rüyada limonlu su görmek

Rüyada limonlu su görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ailesinin de büyük olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Rüyada limonlu su gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada limonlu su görmek bereketli ve hayırlı olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada limon suyu sıkmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada limonlu su içmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada suya limon sıkmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada limon suyu içmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada limonun suyunu sıkmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada limon suyu görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments