Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonluk görmek

Rüyada limonluk görmek

Rüyada limonluk görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada limonluk gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada limon bahçesi görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada limonu kesmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan limon koparmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada limonlu su görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonlu lokum yemek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada limon içmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı limon toplamak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada portakal limon görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments