Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon kesmek

Rüyada limon kesmek

Rüyada limon kesmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, rütbe alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon kesmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada limonu kesmek ipliklerini pazara çıkaracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon kesmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işarettir.

Rüyada limon satmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada limonlu kek yemek eve huzur dolacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon dağıtmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada bozuk limon görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada limon ağacı sulamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Rüyada limon çekirdeği görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments