Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonlu kek yemek

Rüyada limonlu kek yemek

Rüyada limonlu kek yemek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonlu kek yemek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada limonlu kek yemek sıkıntılı günler geçirileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu kek yapmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu kek görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek kurabiye yemek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada kek börek yemek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada börek kek yemek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzümlü kek yemek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada tuzlu kek yemek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments