Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon çekirdeği görmek

Rüyada limon çekirdeği görmek

Rüyada limon çekirdeği görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına yorulur.

Rüyada limon çekirdeği gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada limon çekirdeği yemek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işlerdeki verimin artacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet eder.

Rüyada limon çekirdeği görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada limon çekirdeği ekmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada günebakan çekirdeği yemek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kabuksuz çekirdek görmek kazancında bereketin artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çekirdek yemek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments