Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonu kesmek

Rüyada limonu kesmek

Rüyada limonu kesmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, farklı şeyler deneyeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret eder.

Rüyada limonu kesmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada limon kesmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada limonu kesmek mutluluğunun artacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan limon almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal limon görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada birinin limon yediğini görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon suyu görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon ağacı ekmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments