Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma çekirdeği ekmek

Rüyada hurma çekirdeği ekmek

Rüyada hurma çekirdeği ekmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Rüyada hurma çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada hurma çekirdeğini ekmek maddi gücünün eksileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada hurma çekirdeği ekmek keyfinin yerine geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma çekirdeği görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Rüyada çekirdekli ekmek yemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada limon çekirdeği ekmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments