Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdekli ekmek yemek

Rüyada çekirdekli ekmek yemek

Rüyada çekirdekli ekmek yemek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hastalıkların iyileşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, saygınlığını yitireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Rüyada çekirdekli ekmek yemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada çekirdekli ekmek yemek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, canlanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya çekirdek ekmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalettir.

Rüyada çekirdek ekmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa çekirdek ekmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik çekirdeği ekmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kazancının bereketleneceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdekli ekmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada hurma çekirdeğini ekmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments