Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm çekirdeği ekmek

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek eşi tarafından yüceltileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada çekirdekli üzüm görmek daha güçlü bir hale geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işaret eder.

Rüyada çekirdeksiz üzüm yemek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdekli üzüm yemek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, maddi olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm çekirdeği görmek ruhen rahatlığa erileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments