Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada leylek görmek

Rüyada havada leylek görmek

Rüyada havada leylek görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada havada leylek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada havada leylek görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kısmetin açılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada havada uçan leylek görmek niyetlendiği işlere gireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada leyleği havada görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada leylekler görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada leylek sevmek mevki makam sahibi olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leylek görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada leylek pisliği görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments