Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylekler görmek

Rüyada leylekler görmek

Rüyada leylekler görmek kötü bir habere veya tehlikeye, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada leylekler gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Rüyada havada leylek görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada leylek sürüsü görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada leyleğin bebek getirdiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürüyle leylek görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada leylek pisliği görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada mavi leylek görmek rahat bir nefes alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments