Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek uçarken görmek

Rüyada leylek uçarken görmek

Rüyada leylek uçarken görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada leylek uçarken gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada leylekleri uçarken görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada leylek uçarken görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada leyleği uçarken görmek imkânsızı başaracağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada leylek sevmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada leyleğe ekmek vermek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada havada leylek görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, hak yoluna döneceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş leylek görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde leylek görmek stresten uzaklaşılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments