Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş kurdu görmek

Rüyada leş kurdu görmek

Rüyada leş kurdu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sorunların günden güne artacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bilgi sahibi olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada leş kurdu gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Rüyada kurt leşi görmek yardımın alınacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada leş kurdu görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan leşi görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada koyun leşi görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada keçi leşi görmek kendisi paralayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada insan leşi kokusu almak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet eder.

Rüyada eşek leşi görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments