Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt leşi görmek

Rüyada kurt leşi görmek

Rüyada kurt leşi görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt leşi gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada leş kurdu görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, süzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt leşi görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve leşi görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, arabuluculuk yapılacağına inanılır.

Rüyada tavşan leşi görmek sağlığının da bozulacağına, sevinç ve sürura, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada tavuk leşi görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada karga leşi görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Rüyada at leşi görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments