Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan leşi kokusu almak

Rüyada insan leşi kokusu almak

Rüyada insan leşi kokusu almak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan leşi kokusu almak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada insan leşi kokusu almak büyük borçların altında ezileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada leş kokusu görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada leş kokusu duymak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, düşmanlarını kaybetmeye, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada leş kokusu almak can sıkıntısının geçeceğine, özlemlerini bitireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada insan leşi görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ailesinden hayır göreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölü leşi görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun leşi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments