Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun leşi görmek

Rüyada koyun leşi görmek

Rüyada koyun leşi görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun leşi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüyada koyun leşi görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, aile hayatında sevinileceğine delalettir.

Rüyada inek leşleri görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leş yiyen karga görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada deve leşi görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi köpek leşi görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan leşi görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü leşi görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada at leşi görmek kişinin hayatının değişeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments