Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek leşi görmek

Rüyada eşek leşi görmek

Rüyada eşek leşi görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek leşi gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada eşek leşi görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada kurt leşi görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan leşi yemek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çalışmaları kötüleyeceğine yorulur.

Rüyada leş kurdu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan leşi kokusu almak tüm düzenin alt üst olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada leş görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk leşi görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments