Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş kargası görmek

Rüyada leş kargası görmek

Rüyada leş kargası görmek başarılarını arttıracağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada leş kargası gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada leş kargası görmek her zaman çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına tabir olunur.

Rüyada karga leşi görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada leş yiyen karga görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ayrılanların birleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leş görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada at leşi görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kedi leşi görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare leşi görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments