Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş görmek

Rüyada leş görmek

Rüyada leş görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yaşamının uzun olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada leş gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada köpek leşi yemek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan leşi görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada karga leşi görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada fare leşi görmek hak yolunu bulacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz leşi görmek ondan kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada leş yemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Rüyada leş yiyen köpek görmek ev içinde mutluluğun artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada balık leşi görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, yollarını ayıracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments