Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at leşi görmek

Rüyada at leşi görmek

Rüyada at leşi görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada at leşi gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Rüyada at leşi görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işarettir.

Rüyada leş kokusu almak hasret kaldıklarına kavuşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada aslan leşi görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada leş yiyen hayvanlar görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi leşi görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leş yiyen köpek görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Rüyada leş kurdu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada kedi köpek leşi görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments