Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişte leke görmek

Rüyada dişte leke görmek

Rüyada dişte leke görmek çok büyük ses getireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada dişte leke gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada diş lekesi görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini lekeli görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli diş görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine tabir olunur.

Rüyada dişte siyah leke görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerde leke görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada dişte leke görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada dişleri lekeli görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada lekeli yumurta görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments