Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür lekesi görmek

Rüyada kömür lekesi görmek

Rüyada kömür lekesi görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kömür lekesi gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada kömür lekesi görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan kömür çıkarmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada kömür kurumu görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kazancının ilk önce azalacağına tabir olunur.

Rüyada kömür verdiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür ateşi görmek büyük bir aşk yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kömür közü görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, başarıdan başarıya koşacağına, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada sobaya kömür atmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, başarılı bir insan olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments