Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğenin içinde su görmek

Rüyada leğenin içinde su görmek

Rüyada leğenin içinde su görmek sağlığın da bozulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğenin içinde su gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada leğen içinde su görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğenin içinde su görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada leğen içinde yıkanmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, huzura erileceğine, şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğen içinde et görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada leğen içinde balık görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret eder.

Rüyada leğenden su içmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğende su görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments