Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğendeki suyu dökmek

Rüyada leğendeki suyu dökmek

Rüyada leğendeki suyu dökmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada leğendeki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada leğenle su dökmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Rüyada leğendeki suyu dökmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu leğen görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada leğenin içinde su görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada leğen dolusu su görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada leğenden su içmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, düşmanlarının güçleneceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada leğende su görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hasta ve üzgün olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments