Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende su görmek

Rüyada leğende su görmek

Rüyada leğende su görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayırlı işlere girileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada leğende su gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Rüyada leğen içinde su görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada leğende su görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada su dolu leğen görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada leğenden su içmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğen dolusu su görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, aşının da çoğalacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğenin içinde su görmek karısının çok mutlu olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments