Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu leğen görmek

Rüyada su dolu leğen görmek

Rüyada su dolu leğen görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu leğen gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada su dolu leğen görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bir yere taşınmaya, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğenden su içmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına işaret eder.

Rüyada leğenle su dökmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada leğen dolusu su görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğen içinde su görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Rüyada leğenin içinde su görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğende su görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments