Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboya gitmek

Rüyada lavaboya gitmek

Rüyada lavaboya gitmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada lavaboya gitmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Rüyada lavaboya gitmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ekmeksiz kalacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada tıkanmış lavabo görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo lavabosu görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada temiz lavabo görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada kirli lavabo görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hükmünün geçmeyeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments