Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo lavabosu görmek

Rüyada banyo lavabosu görmek

Rüyada banyo lavabosu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada banyo lavabosu gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada banyo lavabosu görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Rüyada lavabodan saç temizlemek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, umduğunu bulamayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada dolu lavabo görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada lavaboda su görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lavabo görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada lavabo temizlemek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski lavabo görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments