Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavabonun kırıldığını görmek

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavabonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, umutların yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada lavabo ovmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık lavabo görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavaboda el yıkamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek düzenli bir işe kavuşulacağına, yeni bir ortama gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalettir.

Rüyada eski lavabo görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments