Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıkanmış lavabo görmek

Rüyada tıkanmış lavabo görmek

Rüyada tıkanmış lavabo görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, neşeleneceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tıkanmış lavabo gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavaboda namaz kılmak gururlu bir hayat süreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavabo ovmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada lavaboda saç görmek hayat boyu çok sevileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kazancının günbegün artacağına delalet eder.

Rüyada lavaboya gitmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Rüyada mutfak lavabosu temizlemek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada lavabo açmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cebo

Rüyada lavabonun içi bulaşık doluydu. Lavabo tıkanmış su alttaki Borusan pis bi şekilde akmıştı. Akan su pisti ama borun bağlantısının olduğu yerdende temiz berrak su akıyordu