Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli lavabo görmek

Rüyada kirli lavabo görmek

Rüyada kirli lavabo görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli lavabo gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Rüyada kirli lavabo görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada lavaboda saç görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada lavabo yıkamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tıkalı lavabo açmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavaboda el yıkamak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada lavaboya sümkürmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments