Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboya girmek

Rüyada lavaboya girmek

Rüyada lavaboya girmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada lavaboya girmek gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada lavaboya girmek geçim derdine düşmeyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Rüyada lavaboda saç görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni lavabo görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli lavabo görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tıkalı lavabo açmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada mutfak lavabosu görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments