Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak lavabosu görmek

Rüyada mutfak lavabosu görmek

Rüyada mutfak lavabosu görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ailesi ile mutlu olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada mutfak lavabosu gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mutfak lavabosu görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada mutfak lavabosu temizlemek dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavabo görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski lavabo görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine tabir olunur.

Rüyada lavaboda namaz kılmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada lavabo yıkamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni lavabo görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu lavabo görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments