Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni lavabo görmek

Rüyada yeni lavabo görmek

Rüyada yeni lavabo görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, iyi haberler alınacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada yeni lavabo gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada yeni lavabo görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, umutlarının kırılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada beyaz lavabo görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, borcunun da hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada lavabo yıkamak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada lavaboda su görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada lavabodan saç temizlemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada lavaboya gitmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada eski lavabo görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments