Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboda el yıkamak

Rüyada lavaboda el yıkamak

Rüyada lavaboda el yıkamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, büyük atılımların yapılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada lavaboda el yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada lavaboda el yıkamak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavabo yıkamak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski lavabo görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada tıkanmış lavabo görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet eder.

Rüyada lavaboda namaz kılmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada lavaboya çiş yapmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavaboda su görmek kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments