Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık lavabo görmek

Rüyada kırık lavabo görmek

Rüyada kırık lavabo görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık lavabo gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kırık lavabo görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboda el yıkamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, işinden uzaklaşacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lavabo görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine yorulur.

Rüyada lavaboya sümkürmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada lavabo yıkamak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalettir.

Rüyada lavaboya tükürmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni lavabo görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments